Olen käyttänyt Senja-sarjan tuotteita päivittäin jo yli neljän kuukauden ajan. Otin sarjan myyntiin joulukuussa 2018 ilman aiempaa kokemusta. Uskalsin tehdä sen, koska Senja oli paperilla täydellinen:

100% luonnonmukainen, eläinkokeeton, Fi-Natura-sertifioitu. Laadukkaat raaka-aineet, jotka ovat pääosin Suomesta. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Senja Cosmetics – sarja

Käytännössäkin Senja Cosmeticsin kasvojenhoitolinja täytti odotukset. Sarjaan kuuluvat Sleek Cheek puhdistusöljy, Cotton Cloud puhdistusvaahto, Nordic Nectar hoitovesi sekä kaksi eri vaihtoehtoa päivä- ja yövoiteeksi: Berry Bomb ja Matte Magic.

Kasvojen puhdistus – Sleek Cheek & Cotton Cloud

Senja Cosmetics Sleek Cheek puhdistusöljy

Aloitin sarjaan tutustumisen talvella. Aluksi käytin pelkästään kaksoispuhdistuksen ensimmäistä osaa, eli Sleek Cheek puhdistusöljyä. Talvella ihoni on kuiva, enkä kokenut tarpeelliseksi puhdistaa kasvoja öljyn jälkeen enää vaahdolla. Öljy jätti kasvot ihanan pehmeiksi ilman kiristävää tunnetta. Edelleen hämmästelen, kuinka hyvin Sleek Cheek puhdistusöljyllä lähtee silmämeikit. Öljyä ei tarvita kuin yksi pumppauksellinen, joka levitetään kuiville kasvoille. Itse aloitan silmistä, jonka jälkeen hieron öljyn pyörivin liikkein muualle kasvoille.

Senja Cosmetics Puhdistusvaahto Cotton Cloud

Kevään mittaan olen aina silloin tällöin täydentänyt puhdistusta öljyn jälkeen Cotton Cloud puhdistusvaahdolla. Ihosta tulee sen jälkeen raikas ja pehmeä. Cotton Cloud puhdistusvaahtoa voi käyttää myös pelkästään ilman öljyä. Sen avulla voi myös poistaa silmämeikit ja ne lähtevät hyvin.

Huippusuosittu Hoitovesi Nordic Nectar

Sitten päästäänkin sarjan ehdottomasti suosituimpaan tuotteeseen: Nordic Nectar hoitoveteen. Senjan hoitovesi on saanut laajalti kiitosta. Se on päässyt monen alan bloggaajan suosikkituotteiden joukkoon. Eikä ihme. Hoitovesi on todella maineensa ansainnut.

Ennen Senjan Nordic Nectar hoitovettä olin pitkään käyttänyt Jurliquen suihkutettavia kasvovesiä. Aluksi tuntuikin vaikealta luopua suihkupullosta ja siirtyä levittämään kasvovesi käsien kautta kasvoille taputtelemalla. Onneksi Nordic Nectarin koostumus on hieman vettä paksumpi, joten sen levittäminen on helppoa. Nykyään tykkään kerrostaa hoitovettä useamman kerroksen. Näin ihoni tuntuu saavan heti kauniin hehkun.

Senjan kasvovoiteet Berry Bomb ja Matte Magic

Sarjan ihonhoitorutiini viimeistellään kasvovoiteella. Tähän Senja tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa: Täyteläinen päivä-ja yövoide Berry Bomb normaalille ja kuivalle iholle sekä kevyt päivä- ja yövoide Matte Magic seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Senja Cosmetics Berry Bomb päivä- ja yövoide

Heti aluksi ihastuin voidepullon kokoon. Molemmat päivä- ja yövoide ovat samassa 50ml pullossa. Vähän havainnollistaakseni pullon kokoa, useimmat tällä hetkellä myynnissä olevat kasvovoiteet ovat 30ml tai 40ml puteleissa. Itse olen aina harmitellut sitä, että voide loppuu tuotteista aina ensimmäisenä. Senjan kasvovoiteet ovat puolestaan riittoisia! Voide on molemmissa helposti levittyvää ja sitä tarvitaan vain 1-2 pumppausta per kerta. Talvella käytin täyteläisempää voidella, mutta kesän lähestyessä olen pikku hiljaa siirtymässä kevyempään voiteeseen. Ihokin kaipaa vähän erilaista hoitoa eri vuodenaikoina.

Senja Cosmetics Matte Magic päivä- ja yövoide

Senjan tausta

100% luonnollista ihonhoitoa villeistä marjoista ja yrteistä. Suomesta, maailman puhtaimmasta maasta.

Senja Cosmetics syntyi Senja Parkkisen intohimosta kosmetiikkaa kohtaan. Hän työskentelin aiemmin kosmetiikkayrityksessä ja ymmärsi, että perinteinen kosmetiikka voi olla sekä iholle että terveydelle haitallista. Hän huomasi, että luonnonkosmetiikka ei useinkaan ollut niin tehokasta kuin hän olisi halunnut. Samaan aikaan hän tiesi, että suomalaiset marjat ja yrtit ovat täynnä antioksidantteja ja vitamiineja, johtuen pohjoisen lyhyestä kasvukaudesta. Siitä hän sai idean kehittää tehokkaita ihonhoitotuotteita, joiden aktiivisina ainesosina on villejä marjoja ja yrttejä Suomen puhtaasta luonnosta. Ne osoittautuivat täydellisiksi raaka-aineiksi täysin luonnollisiin, mutta tehokkaisiin ihonhoitotuotteisiin.

(Lue lisää: senjacosmetics.com)