Murumuru on ihastuttava kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Jo pelkkä nimi antaa tästä luonnonkosmetiikan herttaisen kuvan. Sitä se onkin. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti herkälle iholle ja osa sarjan tuotteista sopii myös lapsille. Tuotteet ovat monikäyttöisiä ja ylellisiä.

Perusasiat kunnossa

Tuotesarjassa yhdistyy moni itselleni tärkeä asia. Ensinnäkin tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, Helsingin Herttoniemessä. Arvostan lähituotantoa sen ekologisuuden sekä kotimaisen työn tukemisen takia. Toiseksi tuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. FI-Natura on suomalainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti (Lue lisää). Tämä sertifikaatti takaa sen, että tuotteet ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa, eikä eikä niitä ole testattu eläimillä. Kolmanneksi pakkaukset ovat kierrätettäviä. Sarja on näiden lisäksi myös 100% vegaaninen. 

Murumuruvoi ja muut raaka-aineet

Murumuruvoi (Astrocaryum Murumuru) tunnetaan tulehdusta ja ihon punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan ja se sopii hyvin herkkäihoisille. Se on luonnollinen ihon kosteuttaja, joka myös estää kosteuden haihtumista iholta. Murumuruvoi on ravitseva ja hoitava raaka-aine, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia. Tuoksuton murumuruvoi auttaa ihoa ylläpitämään ja palauttamaan sen luontaista kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Sarjan raaka-aineissa on lisäksi lähituotettuja suomalaisia uutteita ja öljyjä, kuten herkkää ihoa rauhoittavaa kaurauutetta.

Valitsemani murut

Kivakoksen verkkokaupassa on myynnissä lähes kaikki sarjan tuotteet aina kasvojenhoitotuotteista hiustenhoitotuotteisiin. Kasvoille löytyy puhdistusvaahto, -maito, kasvovesi, kasvovoide, BB-voide, kasvoöljy, c-vitamiiniseerumi ja silmänympärysvoide. Hiuksille Shampoo&suihkugeeli, hoitoaine ja luonnollinen hiuslakka. Vartalolle löytyy hoitovoide, hoitosalva ja sinkkivoide.

Murumuru Puhdistusvaahto

Kuohkea vaahto, joka puhdistaa kasvot hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Puhdistusvaahdolla poistaa vaivattomasti jopa vedenkestävän silmämeikin. Eräs asiakas antoi tästä juuri positiivista palautetta: toimii! Lue lisää: Puhdistusvaahto

Murumuru Kasvovesi

Murumuru kasvovesi

Murumuru kasvovesi

Herkulliselta tuoksuva kasvovesi sisältää mm. inkiväärin juuriuutetta, joka virkistää ja raikastaa ihoa. Kasvovedellä on monta tärkeää tehtävää. Sen tärkein tehtävä on ihon kosteuttaminen. Kasvovesi myös tasapainoittaa ihon pH-arvon kasvojenpesun jälkeen. Raikas, ihoa virkistävä kasvovesi tuo iholle sen kaipaamaa kosteutta ja suojaa. Lue lisää: Kasvovesi

Murumuru c-vitamiiniseerumi

Murumuru c-vitamiiniseerumi

Murumuru c-vitamiiniseerumi

Sarjan ehdoton suosikkini on c-vitamiiniseerumi. Sarjan omilla nettisivuilla seerumia kuvataan näillä sanoilla: ”C-vitamiiniseerumi on ratkaisu väsyneelle iholle, joka kaipaa hehkua ja energiaa.” Minulle tämä seerumi on ollut ratkaisu vauvavuoden väsyttämälle iholle. Tuloksena on ollut säteilevä ja sileä iho. Lue lisää: c-vitamiiniseerumi

Murumuru Kasvovoide

Murumuru kasvovoide

Murumuru kasvovoide

Kaikille ihotyypeille sopiva sisältää murumuruvoin lisäksi chiasiemenöljyä, joka sisältää erityisen paljon ihoa helliviä omegarasvahappoja ja antioksidantteja. Koostumus on täyteläinen. Soveltuu sekä päivä- että yövoiteeksi. Lue lisää: kasvovoide

Murumuru Kasvoöljy

Murumuru kasvoöljy

Murumuru kasvoöljy

Tällä kasvoöljyllä tuot ihonhoitoosi ylellisyyttä. Nopeasti imeytyvä koostumus sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa. Kasvoöljy on erinomainen lisä, kun ihosi kaipaa lisäkosteutusta ja suojaa. Kasvoöljy sisältää mm. jojobaöljyä ja aprikoosinkiviöljyä. Lue lisää: kasvoöljy

Murumuru Silmänympärysvoide

Murumuru Silmänympärysvoide

Murumuru Silmänympärysvoide

Täyteläinen ja helposti imeytyvä silmänympärysvoide on kätevässä pumppupullossa. Silmänympärysvoide tehokosteuttaa ja lievittää turvotusta sekä hoitaa ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa ja tasoittaa värieroja. C-vitamiini edesauttaa ihon kollageenisynteesiä ja vähentää ihon pigmentaatiota.  Lue lisää: silmänympärysvoide

Ylellisyyttä edullisesti

Sarjan tuotteet ovat hintaluokaltaan suhteellisen edullisia n. 15-25 €. Sopivat siis hyvin opiskelijankin tai äitiyslomailevan kukkarolle.